U župnoj crkvi sv. Mihaela arkanđela, u subotu,11. lipnja 2022. godine, na drugom koncertu ovogodišnjeg PRANDAU FESTIVALA publika je imala prilike čuti vrlo raspoloženu i nadahnutu izvedbu VARAŽDINSKOG KOMORNOG ORKESTRA na radost mnogobrojne publike.
Na početku koncerta, župnik preč. Josip Antolović uputio je riječi dobrodošlice glazbenicima i publici. Profesorica Silvija Ježić Knežević ukratko je predstavila Varaždinski komorni orkestar kao i program koncerta. Publika je imala priliku uživati u izuzetnoj atmosferi, bogatstvu zvukova i melodija s kojima su se glazbenici predstavili u kako su i sami rekli izuzetno akustičnom prostoru koji je u potpunosti prikladan za izvedbe orkestara kao što je Varaždinski komorni orkestar.
Mnogobrojna i već dokazano vjerna publika PRANDAU FESTIVALA glazbenike je nagradila izuzetno dugim aplauzom što je bio motiv da se na oduševljenje publike u programu večeri izvede još jedna vrlo popularna skladba W. A. Mozarta: Alla Turca (Turkish March).
Po završetku koncerta, predsjednik Organizacijskog odbora Prandau Festivala gosp. Tomislav Brusač uručio je voditelju Varaždinskog komornog orkestra prigodan poklon i Zahvalnicu za sudjelovanje na 3. Prandau Festivalu, zatim je i gradonačelnik Grada Donjeg Miholjca gosp. Goran Aladić zahvalio voditelju orkestra na izvrsnom koncertu te uručio sliku župne crkve sv. Mihaela arkanđela kao uspomenu na koncert u Donjem Miholjcu, također je zahvalio i brojnim posjetiteljima na dolasku te ih pozvao i na slijedeće koncerte Prandau Festivala.