Poštovane/Poštovani,

pozivamo Vas na promociju CD-a „Orgulje Donjeg Miholjca“ kojeg je snimio cijenjeni koncertni orguljaš i umjetnički ravnatelj PRANDAU FESTIVALA Edmund Andler-Borić u izdanju naše vodeće izdavačke kuće Croatiae Records.

Promocija će se održati 12. ožujka 2022. godine u subotu, s početkom u 17:00 sati, u župnoj crkvi sv. Mihaela arkanđela u Donjem Miholjcu, Trg A. Starčevića 10.

Album će predstaviti mr. sc. vlč. Ivan Andrić, maestro crkvene glazbe – Đakovačko-osječka nadbiskupija i izv. prof. art. dr. sc. Berislav Jerković – Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku

CD je izašao uz podršku Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Župe sv. Mihaela arkanđela Donji Miholjac, Grada Donjeg Miholjca te mnogih donatora i dobronamjernih ljudi povodom održavanja PRANDAU FESTIVALA.

Zbog poštivanja epidemioloških mjera maksimalan broj sjedećih mjesta je 80 uz posjedovanje pozivnice ili ulaznice koja će se moći preuzeti prilikom dolaska na koncert.

Stoga je rezervaciju ulaznice i sam dolazak na koncert poželjno prijaviti putem on line obrasca na slijedećoj poveznici:

https://forms.gle/tBwHncwb21ozcy2w8

S radošću Vas očekujemo!