Ususret nadolazećem jubileju 50. godišnjice osnutka Osnovne glazbene škole pri Osnovnoj školi „August Harambašić“ Donji Miholjac, donjomiholjačka osnovna škola u suradnji s Akademijom za kulturu i umjetnost u Osijeku organizira Koncert studenata Odsjeka za instrumentalne studije, koji će se održati 17. prosinca 2021. (petak) u 19,00 sati u DVORCU MAILATH – PRANDAU. Suradnja između ovih dviju obrazovnih ustanova plod je novih kontakata ostvarenih kroz sudjelovanje u organizaciji koncerata Prandau Festivala. 

Na programu će se naći skladbe poznatih svjetskih skladatelja Francisa Poulenca, Wolfganga Amadeusa Mozarta, Sergeja Rahmanjinova, Luke Sorkočevića, Franza Liszta, Igora Stravinskog, Aleksandra Skrjabina, Francisa Kleynjansa kao i nekoliko tradicionalnih božićnih pjesama. Posebnost ovog koncerta bit će praizvedba skladbe skladatelja Davora Bobića: CAPRICCIO „ARMONICO” za brač i klavir. 

Zbog poštivanja epidemioloških mjera maksimalan broj sjedećih mjesta je 70, stoga preporučujemo da se dolazak na koncert i rezervaciju mjesta prijavi putem on line obrasca na slijedećoj poveznici: https://forms.gle/fQcoBSNC7JZKVwLi8