Ansambl Projekt Lazarus iz Zagreba sinoć se u crkvi sv. Mihaela arkanđela u Donjem Miholjcu publici uspješno predstavio izvanrednim koncertom pod nazivom „Cithara octochorda 320.“ povodom 320. godišnjice prvotiska istoimene zbirke sakralnih i liturgijskih napjeva na hrvatskom i latinskom jeziku. Uz odabrane skladbe iz „Cithare octochorde“, na programu koncerta su izvedene i skladbe najvažnijih hrvatskih skladatelja prve polovine 17. stoljeća – Ivana Lukačića, Vinka Jelića i Francesca Sponge Uspera među kojima su se našlo i nekoliko domaćoj publici poznatih skladbi koje se redovito izvode prilikom liturgijskih slavlja i u Donjem Miholjcu.
Prije samog početka koncerta kao domaćin prisutnima se obratio župnik vlč. Josip Antolović te u ime organizatora Tomislav Brusač izrazivši gostima srdačnu dobrodošlicu a prisutnima radosnu i ugodnu večer uz zvuke ansambla Projekta Lazarus.
Za razliku od mnogih drugih koncerata ovaj koncert je bio osim glazbenog doživljaja i prilika da se publika pobliže upozna sa samim skladateljima i skladbama izvedenim na koncertu zahvaljujući gospođi Martini Mičiji Palić koja je na početku iznijela nekoliko informacija o Hrvatskom glazbenom centru i ansamblu Projekt Lazarus kao i o značajnoj baštini i utjecaju hrvatskih skladatelja srednjovjekovne sakralne glazbe te činjenici da se još puno toga ima za istražiti i prezentirati domaćoj i svjetskoj javnosti.
Također dodatne informacije o skladateljima, skladbama, prijevodu tekstova s latinskog na hrvatski jezik i interesantnim detaljima publika je imala prilike doznati putem video slajdova tijekom samog koncerta.
Bogatstvom raznolikih boja i rasponom glasova, izuzetno ritmičnom skladnošću te izrazitim osjećajem za dinamiku uz temperamentno i sugestivno vođenje dirigenta Darijana Ivezića ansambl Projekt Lazarus izazvao je pravo oduševljenje donjomiholjačke publike koja je svojim gromoglasnim pljeskom zasluženo nagrađivala glazbenike nakon svake izvedene skladbe.
Dobra atmosfera s koncerta nastavila se i u ugodnom druženju s članovima ansambla u Župnom pastoralnom centru Ivan Vajda.
Na kraju u ime Organizacijskog odbora Prandau Festivala jedno veliko hvala publici koja vjerno dolazi na koncerte i svojim dolaskom daje smisao koncertima i Festivalu, suorganizatorima – posebice domaćinu župniku vlč. Josipu Antoloviću, donatorima, medijskim pokroviteljima i svima onima koji su svojim aktivnostima doprinijeli realizaciji koncerta i Festivala u cijelosti.