Drage volonterke i volonteri!
Pozivamo sve zainteresirane volontere, studente, učenike, članove udruga i građane da se priključe volonterskim aktivnostima prilikom organizacije koncerata Prandau Festivala.
U slučaju da želite volontirati na Prandau Festivalu molimo da popunite on-line prijavni obrazac:
Svim volonterima u znak zahvalnosti darujemo platnenu vrećicu s logom Prandau Festivala.
Kao što je mnogima već odavno poznato niti jedan događaj ili manifestacija ne bi bila moguća da se prilikom organizacije ne priključe volonteri koji svojim angažmanom sudjeluju u realizaciji programa manifestacije odnosno nekog programa ili koncerta.
Osim toga to značajno utječe i na dugogodišnju održivost manifestacija.
S obzirom da je prilikom takvih događanja potrebno angažirati osobe prilikom pripreme i uređenja pozornice, postavljanja sjedalica za posjetitelje, u ovim epidemiološkim uvjetima popisati posjetitelje, mjeriti temperaturu, sukladno pozitivnim propisima koji uređuju javna okupljanja osigurati određeni broj redara kao i mnogim drugim aktivnostima želja nam je uključiti što veći broj zainteresiranih osoba koji žele svojim volontiranjem pomoći prilikom organizacije koncerta u okviru programa Prandau Festivala.
U tu svrhu želja nam je kreirati bazu volontera koji bi se po potrebi uključivali prilikom organiziranja koncerata i time osigurali kvalitetniji boravak izvođačima, gostima, posjetiteljima, predstavnicima medija i svima ostalima koji su uključeni u realizaciju projekta Prandau Festival te samim time i kvalitetu manifestacije u cjelini.
Svim volonterima koji su sudjelovali u dosadašnjim koncertima od srca zahvaljujemo jer bez njih se sami koncerti ne bi mogli niti održati. U tom smislu zahvaljujem članovima udruga s područja Grada Donjeg Miholjca kao što je Gradsko društvo Crvenog križa Donji Miholjac, Zajednica športskih udruga Grada Donjeg Miholjca, KUD Matija Gubec, Gradska limena glazba, KUU Franjo Ebling Sv. Đurađ te mnogim pojedincima na njihovom dosadašnjem angažmanu.
Za sva pitanja i informacije možete nazvati na telefon 091/5678922 ili poslati upit na mail: prandaufestival@gmail.com
Tomislav Brusač,
predsjednik Organizacijskog odbora